Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont rendszer

Ki veheti igénybe a hűségpontokat?

Rendszerünkben regisztrált és visszatérő vevőinket rendeléseik után hűségpontokkal jutalmazzuk. Az összegyűjtött pontok felhasználását Ön dönti el, hogy melyik vásárlásnál használja és mennyit vált be. 
A hűségpontokat csak regisztrált vásárlóinknak tudjuk gyűjteni, amennyiben a rendelés regisztráció nélkül történt a kedvezmény lehetősége elvész! Pontokat gyűjteni kizárólag a Tinta-Patron.hu webáruházban történő internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailos rendelések esetén hűségpont gyűjtése nem lehetséges! A hűségpontokat 60 napon belül kell felhasználni!

Mennyi hűségpontot adunk egy vásárlásért?

Vásárlásai során minden termékre elköltött 100 Ft után 1 ponttal jutalmazzuk, amit következő vásárlásai során beválthat. Minden 1 pont 1 Ft értékben váltható be. A szállítási költség után nem íródik jóvá hűségpont! A hűségpontok a megrendelt termék átvétele után jelenik meg a fiókjában.

Hogyan gyűjthetem a hűségpontokat?

Minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, amit a következő rendelés során használhat fel, vagy folytathatja a pontgyűjtést. A pontok csak a megrendelt és átvett azaz „Megrendelés teljesítve” állapotú rendelések után járnak. A vásárlások során a pontok összeadódnak, amit részben vagy egészben 60 napon belül lehetséges felhasználni normál áru és akciós termékek vásárlására. A szállítási költség után nem jár pont!
Abban az esetben, ha a megrendelt csomagját nem veszi át és az visszaküldésre kerül, az összes pontját töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság!
 

Hogyan tudom a hűségpontokat felhasználni?

A korábbi vásárlások után kapott hűségpontokat a pénztárban lehet beváltani, a rendszer kiírja az aktuális egyenleget, amiből szabadon lehet felhasználni. Amennyi hűségpontot felhasznál az adott rendeléshez annak Forintos értékét vonjuk le a végösszegből (a szállítási költségre ez nem vonatkozik!)
 

Meddig használhatom fel a pontokat?

A hűségpontokat a rendelés napjától számítva 60 napig folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. 60 nap után a fel nem használt pontok törlődnek, visszaállításra nincsen lehetősége! A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható!
 

Hol tudom megnézni a hűségpontjaim számát?

Bejelentkezés után a felhasználói fiókban látható, hogy mennyi pont gyűlt össze.

Árukereső.hu